Biscardo
I begyndelsen af det 19. århundrede var Biscardo-familien kendt i Verona for at være en tekstilvirksomhed. Faktisk var Verona og de omkringliggende landsbyer på det tidspunkt et vigtigt tekstilindustriområde. I familien var Teresa gift med Terenzio, som fik 17 børn, Teresa blev betragtet som en hård kvinde med gode økonomiske evner, mens Terenzio var en ærlig og visionær forretningsmand.
I denne lidenskabelige og brogede familie var der den kommende vinproducent Luigi, som tog passionen fra sin far Terenzio.
Terenzio Biscardo grundlagde et af de første "Veronesiske" vinproduktionsfirmaer. Verona er beskyttet af bakker i den nordlige del - det velkendte Valpolicella-område - og modereret af Gardasøens indflydelse få kilometer væk, vest for byen. Det er et ideelt vindyrkningsområde, hvor familien begyndte at producere vine på traditionelle druer fra regionen.
Blandt dem Amarone della Valpolicella, som siden begyndelsen af 1900 begyndte at cirkulere på Biscardo-lastbilerne. Familiens historie og fortid fortsatte med at påvirke virksomhedens filosofi, f.eks. brugte vinproducenterne kurve, der tidligere blev brugt til silkeormeopdræt i tekstiltiden, og som derefter blev tilpasset til at ligge Corvina-druerne og lade dem tørre som i den kendte "passito"-proces. Druerne blev lagt over "arelle", rør, der blev lagt tæt sammen, hvor luften let kunne strømme, så tørringsprocessen kunne dehydrere druerne.
Familien begyndte at få succes rundt om i verden i 1930-40'erne, og på det tidspunkt blev vinene allerede solgt i Schweiz, Tyskland og Storbritannien. I 1950 var en af Terenzio Biscardos sønner, Luigi, en vigtig støtte i ledelsen af virksomheden med innovative løsninger inden for vinfremstillingsprocessen.
I løbet af 1960'erne var Biscardo-virksomheden en af de første til at nå ud i den nye verden med kvalitetsprodukter og innovativ emballage. I 1967 var virksomheden blandt de første få vinhandlere, der deltog i Vinitaly, som stadig er en berømt vinmesse i hjertet af Verona, der hvert år hyldes.
Kvalitet, innovation og modstandsdygtighed er stadig i dag familiens grundpiller. Hver vin, hver høst og årgang er en ny udfordring, som kræver særlig opmærksomhed. Ikke en eneste detalje overlades til vinfremstillingens forløb, og både saften og flaskedesignet overvåges nøje takket være Maurizios store ekspertise og bror Martinos dybe viden.
I dag holder de to Biscardo-brødre sammen med Martinos datter Maddalena familiens historiske passion i live med en visionær filosofi, der tydeligt kan aflæses i de vine, der produceres og sælges over hele verden.
I denne lidenskabelige og brogede familie var der den kommende vinproducent Luigi, som tog passionen fra sin far Terenzio.
Terenzio Biscardo grundlagde et af de første "Veronesiske" vinproduktionsfirmaer. Verona er beskyttet af bakker i den nordlige del - det velkendte Valpolicella-område - og modereret af Gardasøens indflydelse få kilometer væk, vest for byen. Det er et ideelt vindyrkningsområde, hvor familien begyndte at producere vine på traditionelle druer fra regionen.
Blandt dem Amarone della Valpolicella, som siden begyndelsen af 1900 begyndte at cirkulere på Biscardo-lastbilerne. Familiens historie og fortid fortsatte med at påvirke virksomhedens filosofi, f.eks. brugte vinproducenterne kurve, der tidligere blev brugt til silkeormeopdræt i tekstiltiden, og som derefter blev tilpasset til at ligge Corvina-druerne og lade dem tørre som i den kendte "passito"-proces. Druerne blev lagt over "arelle", rør, der blev lagt tæt sammen, hvor luften let kunne strømme, så tørringsprocessen kunne dehydrere druerne.
Familien begyndte at få succes rundt om i verden i 1930-40'erne, og på det tidspunkt blev vinene allerede solgt i Schweiz, Tyskland og Storbritannien. I 1950 var en af Terenzio Biscardos sønner, Luigi, en vigtig støtte i ledelsen af virksomheden med innovative løsninger inden for vinfremstillingsprocessen.
I løbet af 1960'erne var Biscardo-virksomheden en af de første til at nå ud i den nye verden med kvalitetsprodukter og innovativ emballage. I 1967 var virksomheden blandt de første få vinhandlere, der deltog i Vinitaly, som stadig er en berømt vinmesse i hjertet af Verona, der hvert år hyldes.
Kvalitet, innovation og modstandsdygtighed er stadig i dag familiens grundpiller. Hver vin, hver høst og årgang er en ny udfordring, som kræver særlig opmærksomhed. Ikke en eneste detalje overlades til vinfremstillingens forløb, og både saften og flaskedesignet overvåges nøje takket være Maurizios store ekspertise og bror Martinos dybe viden.
I dag holder de to Biscardo-brødre sammen med Martinos datter Maddalena familiens historiske passion i live med en visionær filosofi, der tydeligt kan aflæses i de vine, der produceres og sælges over hele verden.